Minggu, 26 Februari 2017

Lomba Ndlepus 2017



Mayuh padha ayon-ayonan! Lomba Ndlepus, Stand Up Comedy, Basa Penginyongan. Ngramekna HUT Kaping 446 Kabupaten Banyumas. Judule: Angger Duwe Dhuwit Semilyar, Inyong Kepengin.

Wektune Setu-Ahad, 18-19 Maret 2017. Panggonane: Pendapa Praba Wulan Argo Karang Penginyongan Cipendok.

Ndaptare: Kantor Redaksi Majalah ANCAS, Jl. D.I. Panjaitan No. 8 Purwokerto. WA: Rahmat Purwanto 0838-7988-7669. Setyo Nurdiyono 0813-2742-9717. Facebook: Majalah Ancas. www.majalah-ancas.com.

Peserta: Murid SLTP, SMA, Mahasiswea lan Umum. Wragad ndaptar Rp 50.000.

Karenan: Majalah ANCAS, ramesan, Nyamikan.

Juara I: Piala Bupati Banyumas + dhuwit Rp 2.500.000. Juara II: Piala Agro Karang Penginyongan + dhuwit Rp 1.500.000. Juara III: Piala ANCAS + dhuwit Rp 1.000.000.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar